Vijesti / Društvo
Društvo
RIMČEVA PORUKA ALEKSANDRU 'Nadam se da ćeš u budućnosti dizajnirati Bugattije i Rimac aute'
Privatna arhiva/Luka Stanzl/PIXSELL

PONOVO GA ODUŠEVIO

RIMČEVA PORUKA ALEKSANDRU 'Nadam se da ćeš u budućnosti dizajnirati Bugattije i Rimac aute'

Talentirani dječak iz Mačkovca poslao mu je svoj dizajn Rimac C3 Coupea, a Mate Rimac bio je oduševljen i izrazio želju da Aleksandar u budućnosti radi za njega

Aleksandar Kovačić, 13-godišnji dječak iz Mačkovca, crtati i slikati je počeo sa šest godina, a svako malo nas oduševi nečim novim. Nedavno smo pisali o tome kako je nacrtao Rimčevu Neveru i objavio je svoj crtež u komentaru na njegovoj Facebook stranici. Mate Rimac je bio oduševljen pa mu se najprije javio u komentaru, a zatim i poslao dio famoznog automobila i još mnogo toga.

Vezana vijest

RIMAC MU POSLAO POKLON Aleksandar iz Mačkovca nacrtao Neveru, Mate Rimac mu poslao dio auta predivna gesta RIMAC MU POSLAO POKLON Alexandar iz Mačkovca nacrtao Neveru, Mate Rimac mu poslao dio auta

Aleksandar je ovih dana otišao korak dalje i novim crtežom predstavio svoj dizajn Rimac C3 Coupea i ponovo ga objavio na Rimčevoj Facebook stranici. Nije dugo potrajalo, već za nekoliko minuta Mate mu je odgovorio.

- Bok Aleksandar. Jako lijep posao! Sviđa mi se što si primijenio naše 'Design DNA' elemente - kravatu na boku auta, dizajn prednjeg kraja Nevere... Super si to primijetio! Samo mi nije baš jasan ispuh iza... Skica je samo jedan mali dio ukupnog procesa dizajna auta, ali vidim da imaš smisla za to. Predlažem da malo vidiš po YouTubeu kako se rade 3D modeli i da se educiraš u tom smjeru.

Uz 10 godina puno rada i truda, možeš biti dizajner do tvoje 23. godine. Nadam se da ćeš onda dizajnirati buduće Bugattije i Rimac aute! Sretno ti - napisao je Mate. 

 

Najnovije

Reci što misliš!