Pribislavec: Izrađivali pisanice za uspješne i potrebite

Pribislavec: Izrađivali pisanice za uspješne i potrebite

U vrijeme Velikog tjedna 27. ožujka u maloj dvorani Općine Pribislavec okupio se poveći broj Pribislavčanki u radionici oslikavanja pisanica dekupaž tehnikom. Marljive ruke je predvodila odgojiteljica Dragica Kraljić koja je pobuđivala kreativnost mještanki.

Radionica je otvorila interes žena Pribislavca u svladavanju i drugim tehnikama uz obuku i prezentaciju Dragice Kraljić. Na samom druženju dogovoreni je i termin druge radionice tijekom mjeseca svibnja.

Namjena uskrsnih pisanica je “Uspješnima i potrebitima”. Izrađene su prekrasne pisanice i darivane na Veliki četvrtak uspješnim mladim Pribislavčanima – učenicima koji su postigli vrijedne rezultate u različitim područjima stvaralaštva kandidirajući se na državna natjecanja.

Na prijemu kod načelnice Općine Pribislavec Višnje Ivačić mozaik stvaralaštva učenika Osnovne škole na različitim nivoima natjecanja prezentirala je ravnateljica OŠ Vladimira Nazora Sandra Herman. Načelnica Višnja Ivačić je u ugodnom druženju sa nagrađenim učenicima  i mentorima razmjenjivala iskustva sa različitih područja njihova stvaralaštva i uspješnosti.

Na prijemu kod načelnice sudjelovali su učenica Inka Varga za postignuti uspjeh iz likovne kulture sa mentoricom Blaženkom Križan, učenice odbojkašice za iznimni rezultat iz područja sporta Nika Bašić, Ria Horvat, Lucija Kamenić, Lucija Košak,  Majlinda Vnuk, Inka Varga, Sanela Vuk, Tijana Novak, Dina Sabol, Kaja Fodor, Stella-Vanesa Jerković i Mirna Kamenić sa mentoricom Željkom Obadić, učenici Luka Merdanović, Ena Mihalković, Patrik Kelek i Martina Trstenjak za uspjeh sa natječaja Vjerujem uz mentoricu vjeronauka Miroslavu Novak.

Uspješne rezultate na području standardnog plesa ostvaruje Saša Oreški. Odsutni zbog obveza, a vrijedni spomena su i rezultati Brigite Novak iz natjecanja u hrvatskom jeziku i Tina Sanjkovića iz kategorije standardnih plesova.

Načelnica je svima prisutnima zahvalila za iznimne rezultate i svima mještanima na sudjelovanju u raznim aktivnostima. Istaknula je i zahvalu anonimnim mještankama na prepoznavanju pomoći potrebitima.

Sve je završeno čestitkom: Sretan i blagoslovljeni Uskrs mještanima Općine Pribislavec žele načelnica i zamjenik načelnice Općine Pribislavec!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije