Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Pume posebno obilježile 30. godišnjicu pada Vukovara
PU međimurska

ISPRATILI IVICU NERERA ZA VUKOVAR

FOTO Pume posebno obilježile 30. godišnjicu pada Vukovara

Danas je u organizaciji udruge veterana 7. gardijska brigada 'PUMA'' odana počast uz molitvu, polaganje vijenca te paljenje svijeća svim poginulim, zatočenim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima, odnosno svim žrtvama Domovinskog rata

Uz predstavnike udruge veterana PUMA na čelu sa njihovim predsjednikom Robertom Pujom, počast su odali i predstavnici PU Međimurske, Pavo Jazvić, predsjednik HVIDR-a Jug Čakovec.

Ujedno su ispratili i našeg Čakovčanca Ivicu Nerera, koji je još uvijek djelatna vojna osoba i člana udruge PUMA i koji već drugu godinu za redom odlazi iz Varaždina biciklom za Vukovar. 
 

FOTO Pume posebno obilježile 30. godišnjicu pada Vukovara Fotogalerija

Put od Varaždina do Vukovara dug je 300 kilometara.

18. studenog u Vukovaru kod spomenika Blage Zadre na Trpinjskoj cesti dočekat će ga predstavnici udruge veterana 7.gardijska brigada Puma, Anđelko Stričak župan Varaždinske županije, Josip Grivec dožupan Međimurske županije, načelnik PU Varaždinske Predrag Benčić, načelnik PU Međimurske Ivan Sokač, udruge obitelji poginulih, logoraša te ostale stradalničke udruge proistekle iz Domovinskog rata iz Varaždinske i Međimurske županije. 

Na Trpinjskoj cesti kod spomen ploče na poginule i nestale pripadnike tadašnje PU Varaždinske i Međimurske koji su sudjelovali u obrani Vukovara i Borova naselja položiti će vijence, zapaliti svijeće te na taj način odati počast svim poginulim i nestalim braniteljima iz naših županija.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!