Policija organizira prodaju pronađenih bicikala

Policija organizira prodaju pronađenih bicikala

U subotu 6. travnja s početkom u 9 sati u Policijskoj upravi međimurskoj u Ulici Jakova Gotovca 7 održat će se prodaja pronađenih bicikla nepoznatih vlasnika. Prodaja će se odvijati javnim nadmetanjem, a bicikli se mogu razgledati navedenog dana u vremenu od 8 do 9 sati.

Akcija “Moj prijatelj policajac i ja u prometu”

Policijski službenici Policijske uprave međimurske će u razdoblju od 2. travnja do 6. svibnja, provoditi preventivnu akciju “Moj prijatelj policajac i ja u prometu”. Akcija je namijenjena djeci predškolske dobi, a provodit će se u svim dječjim vrtićima na području Međimurske županije.

Policijski službenici djecu će na njima zanimljiv i prihvatljiv način, educirati o pravilima prometne kulture sa osvrtom na pravilno i sigurno kretanje prometnicama. Nakon teoretskog djela, djeci će se u stvarnim uvjetima prometovanja u blizini njihovih vrtića, ukazati na pravilan način kretanja prometnicama, te na opasnosti koje im prijete na cesti, kako bi se što bolje pripremili za sigurno sudjelovanje u prometu kada samostalno krenu u školu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije