Vijesti / Društvo
Društvo
GESTA VRIJEDNA DIVLJENJA 'Policajka je mom djetetu kupila Kinder jaje, osmijeh na njegovom licu je neprocjenjiv'
eMedjimurje/Kinder

DIRNUTA MAJKA POHVALILA MEĐIMURSKU POLICIJU

GESTA VRIJEDNA DIVLJENJA 'Policajka je mom djetetu kupila Kinder jaje, osmijeh na njegovom licu je neprocjenjiv'

Večeras se munjevitom brzinom društvenim mrežama proširila vijest o policijskoj službenici koja je učinila dobro djelo i lijepu gestu jednoj obitelji iz Međimurja

Naime, u Facebook grupu Policija zaustavlja(Medjimurje-ČAKOVEC i okolica) javila se majka koja je ostala dirnuta gestom jedne policijske službenice PU međimurske.

- Želim pohvaliti međimursku policiju. Neki dan u trgovini smo imali situaciju. Pošto muž radi, a ja sam nezaposlena, priuštimo djeci sve kaj moremo, al' plaća 4800 kuna, na peteročlanu obitelj, Kinder jaje za 10 kuna je nekad luksuz. Došla je neka mlada, crna, lijepa policajka, sređena k'o barbika. Mužu je jenput dala upozorenje umjesto kazne, a sad i ovo. Stajala je kraj nas i čula je kak me sinek traži Kinder jaje. Rekla sam mu da nemamo novaca za to i on me samo tužno pogledal, ali, hvala Bogu, on je dobro dijete i nije nikakve scene radil. Kad smo izašli, vani nas je čekala policajka i dala mom sinu Kinder jaje, Čokolino i još brdo slatkiša. Taj sjaj u očima i osmijeh mojega maloga je neopisiv. Hvala međimurskoj policiji - napisala je majka na društvenim mrežama i u vrlo kratkom roku skupila više od tisuću reakcija.

Što drugo dodati nego - svaka čast!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!