LIGA VRTIĆA

FOTO Humanitarna kestenijada u Kotoribi: Mališani igrali nogomet, stariji skupljali sredstva za MURID

Veselo je bilo na humanitarnoj kestenijadi u Kotoribi

NK Graničar Kotoriba i Škola nogometa Donje Međimurje ove subote, 16. listopada organizirali su humanitarnu kestenijadu za MURID i izgradnju njihovog Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu.

>> Humanitarna kestenijada u Kotoribi: Mališani igrali nogomet, stariji skupljali sredstva za MURID

U jutarnjem terminu u Sportskom parku u Kotoribi odigran je drugi turnir Zabavne lige vrtića MNS-a, a igralo je dvanest ekipa. Domaćini su istovremeno organizirali kestenijadu od koje je prihod išao za MURID-ovu kampanju.

Nakon utakmica, svi vrtićarci dobili su medalje, a okupljenima su se obratili Damir Lepen Jurak, instruktor MNS-a, Silvija Pucko, izvršna direktorica MURID-a, te Ivan Kos, dopredsjednik NK Graničara i voditelj ŠN Donje Međimurje. Medalje su mališanima podijelili Damir Lepen Jurak i Kristijan Srpak.

NK Graničar Kotoriba organizirao je kestenijadu i u popodnevnim satima, za vrijeme prvenstvene utakmice protiv Bratstva iz Savske Vesi. Skupljena su pozamašna sredstva koja će biti uplaćena na račun humanitarne kampanje ‘Za prvih 1000 dana djetinjstva’, a točan iznos bit će objavljen uskoro.

Kampanju je MURID pokrenuo s ciljem da prikupi preostali iznos potreban za izgradnju. Preko europskih strukturnih i investicijskih fondova osigurano je 14.982.626,78 kuna, a vrijednost cijelog projekta je 19.507.406,44 kuna. Više o humanitarnoj kampanji i o Centru pronađite klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije