Vijesti / Društvo
Društvo
LJUTI ČITATELJI Prometni kaos u Donjoj Dubravi. Bahati vozači strojeva se smiju: 'Naplaćujemo ulaznice'
Foto čitatelja

raskopana dobrava

LJUTI ČITATELJI Prometni kaos u Donjoj Dubravi. Bahati vozači strojeva se smiju: 'Naplaćujemo ulaznice'

Jutros je vozač svoj kamion parkirao u na nepreglednom zavoju pritom zakrivajući ogledalo. Vozači moraju voziti 'napamet'

U našu redakciju javili su se ljuti čitatelji (podaci poznati uredništvu) koji se žale na prometni kaos u Donjoj Dubravi kao i na bahate vozače radnih strojeva.

Njihovo viđenje cijele situacije i loša iskustva prenosimo u nastavku.

- Unazad nekoliko mjeseci prometnice u Donjoj Dubravi su raskopane uslijed izvođenja radova na aglomeraciji. Iako su mještani svjesni da moraju pretrpjeti radove, buku, prašinu, rupe i slično, smatraju da i dalje imaju pravo na sigurnost u prometu. Jutro oko 9 sati vozač kamiona je radno vozilo parkirao na nepreglednom zavoju pritom zakrivajući ogledalo koje je postavljeno kako bi se izbjegle nesreće na uskoj prometnici. Donjodubravčani nisu imali izbora te su morali „napamet“ ulaziti u zavoj nadajući se da s druge strane ne dolazi nitko i da će se izbjeći nesreća.

Mještani napominju da tom cestom prolaze i školarci te ostali pješaci i biciklisti koji nemaju nogostupe kojima bi se sigurno kretali pa su i oni danas bili ugroženi. No, to je tek jedan primjer. Svakodnevno se Donjodubravčani susreću s neobilježenim ulazima u ulice koje su zatvorene zbog radova, neobilježenim izbočenim šahtovima, istovarenim šljunkom na pola ulaza u dvorište, ali i bahatim vozačima radnih strojeva koji, kada im se ukaže da su zatvorili privremeno sve obilaske, s osmjehom na licu odgovore „Naplaćujemo ulaznice“ - napisali su nam.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!