Vijesti / Društvo
Društvo
ŠOKANTNE SNIMKE Vozio se po sredini ceste, vozači ga jedva izbjegli. Maltretirao je i prolaznike
Želim normalan život u Međimurju

VOZIO SE PO SREDINI CESTE

ŠOKANTNE SNIMKE Vozio se po sredini ceste, vozači ga jedva izbjegli. Maltretirao je i prolaznike

Društvenim su se mrežama danas, 13. listopada, munjevito počele širiti snimke lude vožnje muškarca na biciklu, koji se vozio po Čakovcu, te na cesti između Pribislavca i Čakovca. Vozio se po sredini ceste i samim time maltretirao vozače i dovodio u opasnost sebe i druge

Tako je u Facebook grupi 'Želim normalan život u Međimurju' osvanulo nekoliko videa koje su snimali putnici iz automobila, a prikazuju opasnu vožnju biciklom po našim cestama. Automobili na cesti su ga doslovno morali mimoilaziti kako bi izbjegli nesreću.

- Namjerno izazivanje prometne nesreće ili nešto drugo? Dok se Međimurci bave otvaranjem grupa podrške i pisanjem poezije bivšem županu te ostalim nekrucijalnim temama, SIGURNOST u Međimurju stavlja se u drugi plan, a problemi na svakom koraku - stoji uz video objavljen u spomenutoj grupi.

Kontaktirali smo i međimursku policiju u kojoj su nam rekli kako su u 12:45 zaprimili dojavu da u centru Čakovca muškarac na biciklu 'maltretira' prolaznike. Dolaskom na mjesto događaja, policijski službenici nisu utvrdili prekršaj, jer je muškarac tada gurao bicikl i nije radio probleme.

Dojavu građana o neprimjerenoj vožnji na cesti koja se može vidjeti na snimkama nisu zaprimili, no, potvrdili su nam da će provesti kriminalistička istraživanja radi utvrđivanja prekrašaja.

Video: Medjimurski.hr

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!