Vijesti / Društvo
Društvo
OPĆINA DEKANOVEC Poziv na podnošenje prijava štete od prirodne nepogode suše
Međimurska županija

SUŠA

OPĆINA DEKANOVEC Poziv na podnošenje prijava štete od prirodne nepogode suše

Prijava štete podnosi se na obrascu koji se može preuzeti na općinskoj web stranici te u Uredu Općine Dekanovec

Temeljem Odluke zamjenika župana Međimurske županije od 08.10.2021. godine o proglašenju prirodne nepogode suše na području Općine Dekanovec, pozivamo poljoprivredne proizvođače da prijave štetu od navedene prirodne nepogode za stradale kulture na području Općine Dekanovec, posebice štete na krumpiru i kukuruzu. Prijava štete podnosi se na obrascu koji se može preuzeti na općinskoj web stranici te u Uredu Općine Dekanovec. Obrazac je potrebno ispuniti u svim dijelovima koji su označeni sivom bojom. Tako ispunjeni obrazac dostavite u ured Općine Dekanovec ili ga dostavite skeniranog na e-mail: opcina-dekanovec@ck.t-com.hr  

Rok za dostavu prijave je 20.10.2021. godine. Ako mjesto na obrascu nije dostatno za upis svih čestica na kojima se nalazi kultura stradala uslijed prirodne nepogode molimo da koristite više obrazaca. Uz obrazac nisu potrebni drugi prilozi!

U svezi bilo kakvih nejasnoća glede ispunjavanja obrasca molimo da sve upite upućujete na telefon 040 849-488 ili e-mail opcina-dekanovec@ck.t-com.hr  radnim danom u vremenu od 07.00 do 15.00 sati.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!