Vijesti / Društvo
Društvo
SUPERTALENT Energični i opasno dobri - Plesna skupina Korak iz Čakovca oduševila žiri
Screenshot/Nova TV

PROŠLI DALJE

SUPERTALENT Energični i opasno dobri - Plesna skupina Korak iz Čakovca oduševila žiri

Jeste li uspjeli popratiti svaki korak ove genijalne plesne družine?

Čakovečka plesna skupina otvorila je novu sezonu Supertalenta koji se prikazuje na Novoj TV

PK Korak je plesni studio koji je osnovan 2015. u Čakovcu, danas broji preko 300 članova. Ovih 17 plesača u dobi od 13 do 30 godina izveli su točku koja je oduševila žiri i publiku, a vjerujemo da nitko putem malih ekrana nije mogao skinuti pogled s ove rasplesane ekipe!

Ova i prethodna godina, obilježene pandemijom, bile su poprilično izazovne za brojne skupine i klubove, no da upornost i prije svega ljubav prema svom talentu ne poznaje granice dokazat će brojni natjecatelji koji su odlučili stati na najpoznatiju pozornicu svijeta.

Jedni od njih su i plesna skupina PK Korak iz Čakovca koja se predstavila  koreografijom koja je nastala za vrijeme karantene, osmišljena u dnevnom boravku kada im nije bilo moguće sastati se u dvorani i vježbati. ''U trenutku kada smo počeli trenirati online jer nam je zabranjen ulazak u dvorane, ja sam shvatila da sva ta lica koja toliko žive taj ples, žive trenutno taj ples u svojim dnevnim sobama i bilo mi je nekako prirodno iskoreografirati takvu točku'' kazala je voditeljica plesne skupine.

- Sve je bilo kako treba i aktualnost priče, ta sama dramaturgija nije otišla u neku patetiku. Točno ste prikazali ono što ste htjeli, fino, čisto, izvrsno i energično!“ – komentirao je Janko na ovaj užareni nastup. „Svi imate tu energiju, ekspresiju kao da grizete pozornicu“ – dodala je Maja, javlja Nova TV.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!