Vijesti / Društvo
Društvo
ŠENKOVČANKA INES KARAGIANNI LADAŠIĆ S najvećim pohvalama u Gradišću obranila doktorat!
Privatna arhiva

NOVA DOKTORICA ZNANOSTI

ŠENKOVČANKA INES KARAGIANNI LADAŠIĆ S najvećim pohvalama u Gradišću obranila doktorat!

Ines je 10. rujna u glavnom gradu Gradišća Željeznom obranila svoju doktorsku disertaciju, za koju je znanje i iskustvo skupljala i kao stjuardesa poznate katarske aviotvrtke

Ines Karagianni Ladašić iz Šenkovca obranila je doktorsku disertaciju 'Posljedice globalne financijske krize zahtijevaju stabilniji financijski sustav i moguće rješenje bazirano na standardima Islamskih financija' pod mentorstvom prof. dr. sc. Manuela Benazića, na Sveučilištu Jurja Dobrile, na Fakultetu ekonomije i turizma 'dr. Mijo Mirković' u Puli.

Ines je doktorirala s najvećom pohvalom Summa cum laude u okviru Međunarodnog združenog poslijediplomskog doktorskog studija 'Međunarodni ekonomski odnosi i management' u suradnji sa Sveučilištem primijenjenih znanosti Burgenland iz Eisenstadta (Gradišće) u Austriji te ostalih partnera koji uključuju Ekonomsko Sveučilište u Bratislavi, Sveučilište u Šopronu, Sveučilište Sjever u Varaždinu, Sveučilište u Mostaru i Sveučilište u Pragu.

ŠENKOVČANKA INES KARAGIANNI LADAŠIĆ S najvećim pohvalama u Gradišću obranila doktorat! Fotogalerija

Promocija doktoranada održana je u petak, 10. rujna, u glavnom gradu Gradišća Željeznom, odnosno Eisenstadtu, u dvorcu Estarhazy.

Ines je tijekom studija radila na Fakultetu ekonomije i turizma 'dr. Mijo Mirković' kao demonstratorica iz Trgovačkog prava kod prof. dr. sc. Ljiljane Maurović te na katedri za Marketing kod prof. dr. sc. Lenka Uravića; sudjelovala je u studentskim razmjenama u Austriji i Francuskoj, volontirala je na odjelu za međunarodnu suradnju pri fakultetu te bila dio organizacijskog odbora konferencija fakulteta.

Kao stjuardesa poznate katarske aviotvrtke Qatar Airwaysa posjetila je više od 170 svjetskih destinacija, što joj je pružilo jedinstven spoj iskustava i znanja i oblikovalo je u osobu originalnog gledišta, s uvidom u okruženje geo-ekonomije i politike, gdje je mogla promatrati razne načine vođenja ekonomije.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!