Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Završili Dani Kotoribe: Nedjelja ispunjena kulturno-umjetničkim programom
D.H./M.K./M.N.H.

KOTORIBA PROSLAVILA SVOJE DANE

FOTO Završili Dani Kotoribe: Nedjelja ispunjena kulturno-umjetničkim programom

Nastupi KUD-ova, mažoretkinja, izložbe novčanica, starih slika i malih životinja te koncert Tamburaškog sastava Frikovi za kraj Dana Kotoribe

Ugodno nedjeljno poslijepodne mnogi su Kotoripčani iskoristili kako bi svoje obitelji i drage goste izveli na program koji su pripremile domaće kulturne udruge i pojedinci. Tako su ispod šatora mogli pogledati uspješne nastupe KUD-a Kotoriba i njihovih gostiju iz susjednog Donjeg Vidovca sa spletovima međimurskih pjesama.

>>> FOTO Svečana sjednica uz Dane Kotoribe: Zaslužnima dodijeljena priznanja!
>>> VIDEO I FOTO Psihomodo pop i Davor Gobac sjajnim koncertom u Kotoribi zabavili brojnu publiku

Nakon njih velike su osmijehe izmamili plesni koraci Mažoretkinja Kotoribe, i to raznih uzrasta, od onih najmlađih kojima je ovo bio prvi javni nastup, do već iskusnih i poznatih juniorki.

Bogat kulturno-umjetnički program na Danima Kotoribe Fotogalerija

Ujedno se u prostorima osnovne škole mogla razgledati izložba starih europskih novčanica Vladimira Vugrinčića koju su odlično tematski nadopunile fotografije iz povijesti Kotoribe Marijana Kovača.

Spomenimo i da su članice Društva žena predvođene novom predsjednicom Danijelom Sabol otvorile vrata starog farofa i tamošnje etno-zbirke što je mnoge posjetitelje odvelo u povijest Kotoribe. Zahvalivši svim gostima na dolasku, općinski je načelnik Dario Friščić pozdravio sve posjetitelje kulturno umjetničkog programa. Još je jednom sumještanima uputio čestitke povodom Dana Kotoribe, uz naglasak na nastupe udruga i društava bez kojih ova proslava ne bi mogla proći tako zapaženo i uspješno.

Vatrogasci DVD-a Kotoriba prezentirali su svoje novo vozilo i vatrogasnu opremu, dok su pripadnici PU međimurske postavili svoj Mobilni preventivni centar.

Raznovrstan izložbeni program na Danima Kotoribe Fotogalerija

Članovi Udruge uzgajivača malih životinja 'Međimurska lastavica' održali su izložbu malih životinja, dio članova Oldtimer kluba Međimurje izložio je svoje oldtimere, dok je mještanka Ivanka Cmrečki izložila svoje rukotvorine, kao i Košaraštvo Pogorelec.

U večernjim satima su ovogodišnji Dani Kotoribe zaključeni koncertom Tamburaškog sastava Frikovi, a fotogaleriju pogledajte klikom ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!