Bruno Šimleša u čakovečkoj knjižnici predstavlja svoju najnoviju knjigu

Bruno Šimleša u čakovečkoj knjižnici predstavlja svoju najnoviju knjigu

U utorak 26. ožujka u 17.15 sati na Općem odjelu Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec Bruno Šimleša, poznati autor knjiga sa područja ljudske psihologije predstavlja svoju najnoviju knjigu “U rukavicama mi je ionako prevruće” gdje autor otvoreno govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje i harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose.

U knjizi “U rukavicama mi je ionako prevruće” prvi su put na jednome mjestu objedinjene autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima i koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijega društva.

Bruno Šimleša (1979.) dosad je objavio šest knjiga. Prethodna knjiga “Ljubavologija” (Naklada Ljevak, 2011.) jedna je od najprodavanijih publicističkih naslova u Hrvatskoj, a predavanja koja su jednom mjesečno održavana u kinu Europa privukla su 5000 ljudi. Njegove su knjige objavljene u Srbiji, Sloveniji i Makedoniji, a početkom sljedeće godine njegova knjiga Škola života konačno će izaći i u SAD-u. Po struci je sociolog, a većinu ideja za knjige crpi iz dvanaestogodišnjeg rada s ljudima. Oženjen je i zahvalan otac trogodišnje djevojčice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije