pogledajte video

VIDEO Porcijunkulovo u punom zamahu: Kako je bilo drugog dana manifestacije?

Porcijunkulovo u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca i u 2021. godini ima bogat program prepun divnih koncerata, prekrasnih predstava, igraonica i radionica za djecu, promocija i prezentacija te bogatu ponudu izlagača pod 'ulicom kišobrana'

U subotu, 31. kolovoza ulice grada preplavili su brojni posjetitelji uživajući u prizorima povijesno vrijednih vozila Oldtimer kluba Međimurje, dok su najmlađi iskušali svoju kreativu u radionicama u Perivoju Zrinskih. U popodnevnim satima na igralištu Macanovog doma mladi su odmjerili svoje košarkaške vještine na VI. ČK Basket Feveru, u Perivoju najmlađi su uživali u predstavi, a odvažni klinci i klinceze prikazali su svoje pjevačke vještine na 16. Dječjem festivalu Mali MEF.

Vrhunac i ove večeri bio je koncert Opće opasnosti, a za potpun dojam subotnjeg Porcijunkulova pogledajte video.

I dalje u spektakularnom tonu

Dva dana spektakla su iza nas. U nedjelju i ponedjeljak slijedi još bogatog programa s nastupima Klape Iskon i Nine Badrić, jedne od najvećih hrvatskih glazbenih diva i pop pjevačica koju obožava cijela regija; Kristiana Marolta, mladog pjevača kojem se proriče velika karijera; Nikole Grabara, čakovečkog pijaniste koji će nastupiti i s gostima te Stand up nastupi Martine Ipše, Mirande Lončar, Marine Orsag i Vlatke Mifke.

Osim Perivoja Zrinskih i Pozornice Tomislav na kojima će se održati većina spomenutih koncerata, cijeli grad Čakovec je jedna velika pozornica. Tako Fox bar i Drink&Music Club Podroom svojim raznovrsnim programom pozivaju brojne posjetitelje da se pridruže live svirkama u kasnovečernjim satima.

Pridružite se rijeci pozitivom obogaćenih ljudi te nebrojenim sadržajima uz blagdan Gospe od Anđela – Porcijunkule – i ne propustite brojne aktivnosti i događanja koji u Čakovcu čekaju samo na vas!

Nužne epidemiološke mjere i preporuke zaštite od bolesti COVID-19 na okupljanjima možete provjeriti na službenim stranicama koronavirus.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije