JAČANJE SURADNJE

POZIV ZA STARTUPOVE Pridružite se inovacijskoj platformi i budite prepoznati u Japanu

Innovation Lighthouse Japan poziva hrvatske startupove da se pridruže ILJ Startup inovacijskoj platformi i iskoriste mogućnost da njihove inovativne tehnologije budu prepoznate u Japanu

Innovation Lighthouse Japan (ILJ) konzultantsko je poduzeće sa sjedištem u Tokiju koje je osnovala Ivana Ohbayasi – poslovna žena s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom kojoj je cilj uspostaviti jaču suradnju između startupova s područja Srednje Europe i Jadranske-jonske regije s japanskim korporacijama.

Osnovni cilj ILJ-a je podizanje svijesti o visokom potencijalu hrvatskog startup ekosustava među japanskim korporacijama kojima je upravo takav inovativni potencijal potreban za daljnji rast i razvoj, promocija proizvoda i usluga startupova u Japanu te aktivni poticaj i potpora u uspostavljanju poslovne suradnje između hrvatskih startupova/scaleupova i japanskih poduzeća.

Innovation Lighthouse Japan poziva hrvatske startupove da se pridruže ILJ Startup inovacijskoj platformi i iskoriste mogućnost da njihove inovativne tehnologije budu prepoznate u Japanu. ILJ Startup membership je besplatan za startupove a nudi niz pogodnosti, kao što su: pristup japanskom tržištu, povezivanje s potencijalnim poslovnim partnerima u Japanu, najnovije informacije o poslovnim trendovima u Istočnoj Aziji, relevantnim događajima za startupove, itd.

Suradnju Innovation Lighthouse Japan sa zainteresiranim startupovima i ostalim poduzetnicima dodatno će olakšati poduzetnički i inovacijski centri pri čemu je Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) jedan od prvih koji se uključio u ovu inicijativu. TICM će pružati podršku zainteresiranim hrvatskim startupovima kod uspostave kontakta i suradnje s Innovation Lighthouse Japan. Ako ste zainteresirani za suradnju s ILJ, možete se obratiti na mail: info@ticm.hr ili telefon 040 499 405. Više informacija o Innovation Lighthouse Japan možete pronaći na stranici

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije