Vijesti / Društvo
Društvo
NE SMETAJU NI VRUĆINE Radnici ne štrajkaju, niču sportski domovi
List Međimurje

GORNJI MIHALJEVEC, DRAGOSLAVEC BREG

NE SMETAJU NI VRUĆINE Radnici ne štrajkaju, niču sportski domovi

Na području Općine Gornji Mihaljevec ubrzano niču novi sportski objekti, ni velike vrućine nisu spriječile vrijedne radnike

Posljednjih dana lipnja obišli smo gradilište budućeg Parka mladosti u Gornjem Mihaljevcu baš u trenucima kad je bager skidao 'paže' s igrališta NK Jedinstva. 
Za to vrijeme druge ekipe čakovečke tvrtke i njenih kooperanata opremale su već sagrađene objekte koji su spojeni sa starim prostorijama i svlačionama.

U tijeku je i uređenje okolnih igrališta te mještani s nestrpljenjem iščekuju moderan sportski park. U susjednom Dragoslavec Bregu pak niče još jedan sportski objekt. Radnici varaždinske tvrtke kazali su nam kako su zidove budućeg sportskog doma zazidali u subotu, 28. lipnja. 

- Ma ne smeta nas ova silna vrućina, ono gore je bilo prije mjesec dana kad zbog silne vode nismo mogli ništa. Padale su kiše i stalno su radile pumpe, kazali su nam dobro raspoloženi radnici te nam pokazali gdje će u domu biti prostor za stolni tenis, kuhinjicu i sanitarni čvor, dok će ispred doma biti terasa. 
Konačno, jer saga oko doma u Dragoslavec Bregu trajala je možda i 20 godina!

* Tekst preuzet iz Lista Međimurje, broj 3454

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!