Na Ivanje v Gorčeni proščenje

DANI OPĆINE GORIČAN Za vikend bogat program na Šuderici: Sportske igre, koncerti, natjecanje u kuhanju…

Donosimo program - Dani općine Goričan 2021. godine

Obilježavanje Dana općine Goričan započinje na samo Ivaje, u četvrtak, 24.06. sa svečanom sjednicom u Multimedijalnoj dvorani. 

Program se nastavlja u petak, 25.06. na Šuderici sa zabavnim dječjim parkom u obliku dvorca na napuhavanje, slijedi likovna radionica Emanuela Varovića gdje će zainteresirani mještani upoznati osnovne tehnike slikanja i okušati se u kreiranju umjetničkih dijela, zatim slijedi otvorenje izložbe pokojne Ivane Šavora. Program se nastavlja foto safarijem Petra Sabola na kojem će mališani ali odrasli imati priliku naučiti osnove fotografiranja koje će kasnije moći usavršavati, a isto tako i zanimljivosti iz prirodnog svijeta. Na kraju dana održat će se koncert grupe “Meteori”.

U subotu, 26.06., osim zabavnog dječjeg parka na Šuderici, održat će se natjecanje u kuhanju udruga, poduzetnika i svih zainteresiranih mještana. Pripremljena jela mještani će moći besplatno degustirati.  U 16 sati slijedi prijateljska utakmica između Prijatelja i Palinovca. Nakon utakmice slijede sportske igre djece vrtićke dobi sa njihovim roditeljima i školske djece pod vodstvom Tomislava Horvata. Dan će završiti koncertom grupe “Čarobnjaci”.

U nedjelju, 27.06., u Društvenom domu održat će se izložba KUD-a Goričan, slijedi procesija od Društvenog doma Goričan do Župnog dvora, Svečana misa biti će u 11 sati. U popodnevnim satima program će se zaključiti na prostorima NK Trnave uz pečeni vol sa ražnja, nastupom naših mažoretkinja, puhačkog orkestra te gostima – Big bandom iz Čakovca. Slijedi mini nogometni turnir veterana uz nastup grupe Mustač bend.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije