Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Polaznici škole sviranja i pjevanja 'Suita' glazbenim izvedbama oduševili publiku u zgradi Scheier
Matej Ščavničar

završna glazbena produkcija

FOTO Polaznici škole sviranja i pjevanja 'Suita' glazbenim izvedbama oduševili publiku u zgradi Scheier

Polaznici Suite škole sviranja i pjevanja Nedelišće i Čakovec upriličili su u srijedu 9. lipnja 2021. tradicionalnu završnu glazbenu produkciju

U dvorani Zrinski zgrade Scheier Čakovec svoj trud i rad kroz školsku godinu u vještini sviranja i pjevanja pokazali su polaznici synthesizera, gitare individualno i grupno, bas gitare, bubnjeva i pjevači individualno. Izvedene kompozicije stranih i domaćih autora bile su iz okvira programa kojeg polaznici uvježbavaju tijekom školske godine. Bilo je skladbi umjetničke glazbe od L. van Beethovena, J. Brahmsa, W.A.Mozarta, R.Schumanna, W.Leavitta, autorskih pjesama, kao i pjesama grupe Pink Floyd, Sting, F.Mercury i mnogih drugih.

FOTO Polaznici škole sviranja i pjevanja 'Suita' glazbenim izvedbama oduševili publiku u zgradi Scheier Fotogalerija

Prema riječima voditelja i glazbenog mentora Deana Mošmondora Suita nastavlja svoj rad i u ljetnim mjesecima kad upisuje polaznike svih generacija, a primarni cilj je da uz učenje sviranja ne nekom od glazbenih instrumenata omogući polaznicima stjecanje i drugih važnih glazbenih znanja, vještina i navika, omogućujući tako cjelovit glazbeni razvitak.

U svom programu "Suita" (www.suita.hr) nudi školu za synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, violinu, bubnjeve, trubu, saksofon, klarinet, flautu i solo pjevanje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!