Biskup Mrzljak susrest će se s najboljima iz vjeronauka

Biskup Mrzljak susrest će se s najboljima iz vjeronauka

Varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak susrest će se u srijedu 13. ožujka u 11.30 sati u dvorani Biskupskog ordinarijata u Varaždinu s članovima prvih triju najboljih ekipa osnovnih i srednjih škola nakon međužupanijskog/biskupijskog natjecanja iz vjeronauka – Vjeronaučne olimpijade za Varaždinsku biskupiju.

Biskup Mrzljak primit će učenike, mentore i ravnatelje sljedećih škola: OŠ Hodošan, OŠ Trnovec, OŠ Metel Ožegović Radovan, Prve gimnazije Varaždin, Gimnazije “Fran Galović” iz Koprivnice te Srednje škole iz Koprivnice. Susret organizira Katehetski ured Varaždinske biskupije.

Biskup Mrzljak rado prati događanja vezana uz odgoj i obrazovanje u predškolskim, osnovnoškolskim i srednjoškolskim ustanovama u biskupiji, s posebnim naglaskom na školski vjeronauk i raduju ga uspjesi učenika na tom području.

Kako bi svim učenicima i vjeroučiteljima, koji su sudjelovali na svim razinama natjecanja iz vjeronauka, izrazio svoju podršku i zahvalu za uložen trud, biskup se već tradicionalno susreće s najboljim ekipama. Inače, Varaždinsku biskupiju na ovogodišnjoj državnoj razini natjecanja iz vjeronauka zastupat će prvoplasirane ekipe, i to OŠ Hodošan i Prve gimnazije Varaždin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije