Dan žena u Svetom Martinu na Muri

Dan žena u Svetom Martinu na Muri

Suradnjom Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske – ogranka SvetI Martin na Muri i Hrvatske kulturno umjetničke udruge “Sveti Martin” kao suorganizatora, povodom Dana žena održan je četrnaesti po redu prigodan kulturno-umjetnički program u prostoru Osnovne škole Sveti Martin na Muri.

U programu su se predstavili KUD Koprivnica, KUU Žiškovec, KUD Sveti Jeronim, Svetomartinske mažoretkinje, dječji folklor i tamburaši te tamburaška sekcija HKUU Sveti Martin u novom sastavu. Nakon kulturno-umjetničkog programa, svim je ženama darovano cvijeće te su pozvane na prigodni domjenak uz kavu i kolače, dok su svi učesnici dobili zahvalnice i prigodne poklone za sudjelovanje u manifestaciji.

U ime UDVDR-e ogranka Sveti Martin na Muri Željko Fajfar te predsjednik HKUU “Sv.Martin” mr. Dražen Crnčec, prof. zahvaljuju svim sudionicima manifestacije, Općini Sveti Martin na Muri i općinskoj Turističkoj zajednici na sredstvima te Osnovnoj školi na pruženoj podršci kako bi se ova manifestacija održala.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije