Izborna skupština Društva žena Kotoribe

Izborna skupština Društva žena Kotoribe

Evica Grgec i nadalje će biti predsjednica Društva žena Kotoribe. Tako su odlučile članice društva na izbornoj skupštini koja je održana u subotu 9. ožujka u Gostionici Mlin. Za dopredsjednicu je izabrana Sanja Radmanić, tajnica je Ljubica Maltar, a blagajnica Morana Cenko. Uz njih je izabran i 9-člani Upravni odbor društva.

U osvrtu na rad u 2012. godini predsjednica Evica Grgec pobrojala je aktivnosti gdje su se žene pojavljivale naglasivši da u mjestu nije prošao nijedan značajan događaj u koji se nisu uključile. Aktivne su bile i na humanom planu u akciji uz Dan narcisa gdje su uz prodaju toga cvijeća i kolača županijskoj Udruzi oboljelih od raka darovale 3.600 kuna.

Organizirale su i izlete u Međugorje, Mostar i Dubrovnik, a u prosincu su posjetile zagrebačko kazalište Kerempuh. Grgec je spomenula i zajednička druženja kada se štrika, hekla i veze, a sve zainteresirane žene mogu se priključiti svakog ponedjeljka, zimi od 18 do 20, a ljeti od 19 do 21 sat.

Za one željne sporta i rekreacije društvo im je omogućilo korištenje sportske dvorane svakog ponedjeljka od 18-19 dvorane. Novi program djelovanja određen je kroz desetak odrednica i on sadržava kontinuitet. Novina u daljnjem djelovanju je što je u društvo oformljeno osam ogranaka preko kojih svaka članica može naći aktivnost koja joj odgovara.

Uoči skupštine članice su obišle bolesne kolegice, a na grobove bivših aktivistica položile su cvijeće i upalile svijeće. Nakon službenog dijela, druženje uz je povodom Dana žena nastavljeno večerom i zabavom uz Duo romantik, a sve članice su darovane crvenim karanfilom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije