Vijesti / Društvo
Društvo
OŠ GORNJI MIHALJEVEC Kim Košir i Luka Tomašić napisali basnu i osvojili nagrade
OŠ Gornji Mihaljevec

KNJIŽNICA I ČITAONICA 'NIKOLA ZRINSKI'

OŠ GORNJI MIHALJEVEC Kim Košir i Luka Tomašić napisali basnu i osvojili nagrade

Luka i Kim napisali su basnu koja je najzahvalnije štivo, poučno i „životinjsko“. Mentorica učenika je Lidija Novak Levatić

Povodom Svjetskog dana močvarnih područja i Svjetskog dana voda učenici OŠ Gornji Mihaljevec Kim Košir i Luka Tomašić iz 7.r. prihvatili su se pisanja! Osvojili su nagrade Knjižnice Nikola Zrinski iz Čakovca.

Knjižnica Nikola Zrinski Čakovec je u suradnji s Međimurskom prirodom – javnom ustanovom provela likovno – literarni natječaj te upriličila izložbu u prostoru Dječjeg odjela Knjižnice Nikola Zrinski u Čakovcu. Zadatak nije bio jednostavan. Leptir plavac, dabar i roda bili su zadani likovi koji zajedno slave Međunarodni dan močvarnih staništa (2. veljače) i Svjetski dan voda (22. ožujka).

Luka i Kim napisali su basnu koja je najzahvalnije štivo, poučno i „životinjsko“. Mentorica učenika je Lidija Novak Levatić. Prosudbeno povjerenstvo odabralo je najbolje radove, a voditeljice igraonice: Blaženka Hunjadi Bašek i Helena Andrašec pobrinule su se da sve bude na zavidnoj razini. Hvala im na tome! 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!