SVEČANA SJEDNICA

FOTO Dan Općine Donji Kraljevec: Dodijeljena priznanja i plakete zaslužnima

Najveće priznanje, priznanje za životno djelo dodijeljeno je Đuri Horvatu i to za posebni doprinos u razvoju gospodarstva općine

Poštivajući sve epidemiološke mjere, u petak, 7. svibnja održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Donji Kraljevec.

Na početku, nazočnim vijećnicima i laureatima kratko se obratio načelnik Miljenko Horvat rezimirajući prethodnu godinu, ali i cijeli mandat koji je na isteku. Čestitku povodom Dana Općine uputio je Matija Posavec, župan Međimurske županije.

Priznanja

Najveće priznanje, priznanje za životno djelo dodijeljeno je Đuri Horvatu i to za posebni doprinos u razvoju gospodarstva općine.

>> Dan Općine Donji Kraljevec: Dodijeljena priznanja i plakete zaslužnima

Plakete Općine Donji Kraljevec dobili su DVD Pustakovec za 70 godina aktivnog i zapaženog djelovanja u području vatrogastva i Košarkaški klub Donji Kraljevec za 50 godina aktivnog i zapaženog sportskog djelovanja.

Priznanje i nagrade za sportska dostignuća prošle godini primili su:

Tena Vurušić iz Palinovca za osvojeno 1. mjesto na državnom prvenstvu u karateu u iznosu od 2.000,00 kn, Mia Sabol iz Palinovca za osvojeno 1. mjesto na međunarodnom prvenstvu u karateu u iznosu od 2.000,00 kn, Mia Križaj iz Donjeg Kraljevca za sudjelovanje na državnom Mastersu u tenisu u iznosu od 500,00 kn, Dorian Čavlek iz Donjeg Hrašćana za sudjelovanje na državnom prvenstvu u štafetama u iznosu od 500,00 kn.

Dodijeljena su priznanja i novčane nagrade uspješnim učenicima i studentima Općine Donji Kraljevec za postizanje iznimnih rezultata u školskim natjecanjima.

Priznanja i nagrade su uručeni Neri Košak, OŠ Hodošan, za osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju mladih tehničara u iznosu od 2.000,00 kn, Lovri Toti, za osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa u iznosu od 2.000,00 kn, Jakovu Toti, za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa u iznosu od 1.500,00 kn, Dori Vlahek, za sudjelovanje na državnom natjecanju iz biologije u iznosu od 500,00 kn, Ivani Pintarić za sudjelovanje na državnom natjecanju iz kemije u iznosu od 500,00 kn te Dini Dolencu, za Dekanova nagradu u iznosu od 4.000,00 kn.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije