LJUBAV NE PRESTAJE!

70 GODINA LJUBAVI Mijo i Veronika iz Donjeg Koncovčaka proslavili 70. obljetnicu braka

Još uvijek redovito dolaze nedjeljom na svetu misu, a Miju najviše 'srdi kaj su mu oduzeli vozačku pa se ne može sam dopelati u crkvu nek mora druge prositi'

Mijo Sklepić (1931.) i Veronika r. Kralj (1933.), oboje iz Donjeg Koncovčaka u Župi Selnica, proslavili su u nedjelju, 2. svibnja, 70. obljetnicu braka zahvalnim misnim slavljem.

– Danas se cijela župa zajedno s vama raduje, s vašom djecom i njihovim obiteljima, unucima i praunucima, svi zajedno zahvaljujemo dragome Bogu što vas je poživio i očuvao u bračnoj ljubavi punih 70 godina – rekao je župnik vlč. Tomislav Leskovar na početku slavlja.

Mijo i Veronika vjenčali su se 29. travnja 1951. u župnoj crkvi svetog Marka evanđelista u Selnici. Cijeli život proveli su u svom rodnom Koncovčaku gdje su zajedno sa svojom obitelji, djecom, unucima i praunucima proslavili svoju obljetnicu. Još uvijek redovito dolaze nedjeljom na svetu misu, a Miju najviše “srdi kaj su mu oduzeli vozačku pa se ne može sam dopelati u crkvu nek mora druge prositi.” Usprkos tome što je slabije pokretan, gospodin Mijo još uvijek vodi brigu za kapelu Presvetog Trojstva u Donjem Koncovčaku. Svemogući Bog neka ih blagoslovi, poživi zdrave i dalje čuva u bračnoj ljubavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije