Vijesti / Društvo
Društvo
VOLE POMAGATI Ravnateljice škola, Margit, Mirjana i Sandra, volontiraju prilikom cijepljenja
E.M.

neka budu primjer i ostalima

VOLE POMAGATI Ravnateljice škola, Margit, Mirjana i Sandra, volontiraju prilikom cijepljenja

One su s toliko ljubavi i volje brinule o ljudima koji su došli na cijepljenje, usmjeravali ih, nudile vodu, pitale da li su dobro i trebaju li pomoć...

Cijepljenje u Međimurju se odvija na 3 punkta - u Nedelišću, Prelogu i Murskom Središću. Svakako treba pohvaliti zdravstveno osoblje na organizaciji koje odlično obavlja svoj posao.

U organizaciji cijepljenja sudjeluju brojni volonteri koji nesebično daju svoje slobodno vrijeme kako bi bili od koristi ljudima, ali i cijeloj zajednici. Među njima su i tri ravnateljice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U preloškoj dvorani, 5. svibnja zatekli smo u volontiranju ravnateljice: Margit Mirić (OŠ Draškovec), Mirjanu Ribić (OŠ Donja Dubrava) i Sandru Vlahek (OŠ Donji Kraljevec). One su s toliko ljubavi i volje brinule o ljudima koji su došli na cijepljenje, usmjeravali ih, nudile vodu, pitale da li su dobro i trebaju li pomoć...

Mirjana je odnedavno volonterka, Sandra je u Crvenom križu već jako dugo, ali tog je dana volontirala prvi put na cijepljenju, dok je Margit jako dugo u tome. Bila je aktivna kod skupljanja pomoći za Banovinu i Petrinju i organizaciji humanitarnih konvoja iz Mađarske u prosincu i u siječnju.

- Volimo pomagati i to ćemo dalje činiti - njihova je poruka. Neka ove humane ravnateljice budu primjer i ostalima!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!