Vijesti / Društvo
Društvo
OPĆINA NEDELIŠĆE Za daljnje uređenje vrtića Zvončić stiže 476 tisuća kuna
Općina Nedelišće

bespovratna sredstva

OPĆINA NEDELIŠĆE Za daljnje uređenje vrtića Zvončić stiže 476 tisuća kuna

Vrtić u Nedelišću dobit će novi krov, nova igrala i novu ogradu

Općina je prijavila projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića Zvončić Nedelišće kod Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Odlukom o dodjeli financijskih sredstava  u okviru raspoloživih sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2021. godinu dodijeljeno je 475.363,00 kune za Dječji vrtić Zvončić Nedelišće. Ovim sredstvima obnovit će se kompletno krovište vrtića novim krovom, uredit će se i proširiti vanjsko igralište sa hortikulturom i dopremom novih certificiranih dječjih igrala, te zamjena stare ograde oko igrališta novom modernom, funkcionalnom i sigurnosnom za djecu.

Ovo su već treća dodijeljena bespovratna sredstva Općini Nedelišće za Dječji vrtić Zvončić. Nakon kompletne 2018. godine za energetsku obnovu vrtića dobivena su sredstva od 614.499,55 kuna, dok je dodatni izvor financiranja energetske obnove Općina osigurala putem natječaja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u iznosu 266.518,53 kuna.

Nakon energetske obnove 2018. godine od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dodijeljena su i sredstva od 753.375,00 kuna kojima se kompletno obnovio i adaptirao unutarnji dio vrtića.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!