POSLOVNA ZGRADA U CENTRU

FOTO Potpisan ugovor za drugu fazu radova: Poslovna zgrada u Kotoribi bit će gotova za 5 mjeseci

Vrijednost radova druge faze, s PDV-om, iznosi 3.703.372,26 kune, a rok izgradnje je pet mjeseci

Općina Kotoriba je prošle godine krenula u projekt izgradnje poslovne zgrade u samom centru mjesta, u blizini željezničke pruge i tržnice koja je izgrađena prije nekoliko godina. Ta će zgrada zamijeniti onu koja je trenutno u funkciji, no ona je ‘svoje dala’.

Nova i moderna zgrada imat će dvije etaže po 500 metara četvornih. Prizemlje će biti dostupno poslovnim subjektima, a gornja etaža će biti namijenjena općinskoj upravi. Vrijednost radova u prvoj fazi iznosi 4.356.685,88 kuna (PDV uključen).

>> Potpisan ugovor za drugu fazu radova: Poslovna zgrada u Kotoribi bit će gotova za 5 mjeseci

Danas je u prostorijama vijećnice Općine Kotoriba upriličen potpis ugovora za drugu fazu radova na izgradnji spomenute zgrade. Ugovor su potpisali načelnik Općine Kotoriba Ljubomir Grgec te direktor tvrtke Team Građenje Igor Hoblaj.

Vrijednost radova druge faze, s PDV-om, iznosi 3.703.372,26 kune, a rok izgradnje je pet mjeseci.

– Nakon završetka ove faze možemo reći da ćemo dobiti ‘ključ u ruke’ što se tiče cijele zgrade. Raspisat ćemo još jedan natječaj, za uređenje okoliša zgrade, a dogovorena je i izgradnja parkirališta koje će na tri lokacije brojati ukupno pedesetak parkirališnih mjesta – rekao je načelnik Grgec, a najavio je i skoro rušenje postojeće zgrade.

Inače, sredstva za izgradnju Općina Kotoriba je osigurala kreditnim zaduženjem, za što je dobila odobrenje Vlade Republike Hrvatske.

Pogled na općinsku zgradu (lijevo) i novu poslovnu zgradu (desno)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije