Dođite na Međimursku feštu u Zagrebu!

Dođite na Međimursku feštu u Zagrebu!

Mali i veliki, Međimurke i Međimurci, studentice i studenti te svi prijatelji pozvani ste na Međimursku feštu koja će se održati 7.3.2013. godine (četvrtak) u klubu Roko u Zagrebu.  Organizatori su članovi Udruge studenata Međimurja.

Vesele atmosfere i urnebesne zabave neće nedostajati, a za to će se samo za vas pobrinuti Mejaši – tamburaši u starkama. Po akcijskim cijenama pića nudit će se – vino i voda (Vino POL-POL vinarije Štampar) 80 kn, sve voćne rakije po 8 kn, medica 8 kn i boca balića sa 4 cole po 350 kn.

Na ulazu vas očekuje piće dobrodošlice, a prvih 100 cura koje uđu u Roko dobivaju na poklon ružu povodom Dana žena. Očekuju vas prelijepe hostese i nagradna igra. Nikako ne propustite ovu Međimursku feštu koja započinje u 22 sata. Karte su po cijeni od 10 kn za članove, ostali 20 kn i na ulazu 30 kn ako ostane.

Iste se mogu kupiti u holu SC-a 4., 5. i 6. ožujka od 11 do 20 sati te na sam dan fešte od 11 do 17. Požurite po svoju kartu i osigurajte si mjesto na najluđoj fešti ovog semestra jer Kam buš ti tam bum i ja – normalno na međimursko v Zogrebu!

Ovim putem žele zahvaliti međimurskom dožupanu Matiji Posavcu što je omogućio besplatan autobus koji će krenuti za Zagreb u četvrtak navečer, a vratiti se u Čakovec nakon fešte. O detaljnijim informacijama bit ćete obaviješteni, a rezervaciju mjesta možete izvršiti na broj mobitela 099 809 1919. Rezervacije se primaju do popunjavanja svih mjesta u autobusu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije