USR “Sport za sve” Donji Kraljevec: 10 godina postojanja udruge

USR “Sport za sve” Donji Kraljevec: 10 godina postojanja udruge

Skupština se održala u petak 1. ožujka 2013. godine u prostorijama restorana “Stari krov”,  u slavljeničkom ozračju, a povodom jubilarne 10. godine postojanja članice su se počastile tortom. Skupštinom je predsjedavala Zdenka Kolarić.

Skupštini su osim članica udruge prisustvovali načelnik Zlatko Horvat i predstavnice KUD-a Općine Donji Kraljevec gđe. Tamara Recek i Gordana Čonka.

Uz pomoć Međimurskog saveza sportske rekreacije žene Donjeg Kraljevca prije deset godina 13. veljače 2003. godine osnovale su udrugu “Sport za sve” Općine Donji Kraljevec. Udruga djeluje na području cijele općine. Na osnivačkoj skupštini za predsjednicu je izabrana Katica Blagus koja tu funkciju obavlja sve do danas, za tajnicu Željka Mihoković, a za rizničarku Dubravka Mihoci.

U udrugu je danas učlanjeno 35 žena koje se dva puta tjedno okupljaju te vježbaju pod stručnim vodstvom. Cilj udruge je probuđivanje svijesti u žena da u ovom stresnom i brzom življenju odvoje dio vremena za sebe i svoje zdravlje.

Žene iz Udruge “Sport za sve” Općine Donji Kraljevec promišljenim i zanimljivim sportsko-rekreativnim aktivnostima obilježavaju 7. travnja Svjetski dan zdravlja ili na primjer 29. svibnja Svjetski dan sporta.

Aktivno se uključuju u sve manifestacije i proslave u općini. Redovito sudjeluju na sportsko rekreativnoj manifestaciji BIMEP-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije