bio je počasni član

‘HVALA NA NESEBIČNOJ POMOĆI’ Zagrebački Međimurci oprostili se od gradonačelnika Bandića

S velikom tugom članovi Društva primili su vijest o iznenadnom odlasku gradonačelnika koji je ujedno bio i njihov počasni član

Tijekom dugogodišnjeg mandata gospodina Milana Bandića na čelu Grada Zagreba, Društvo Međimuraca u Zagrebu imalo je značajnu potporu u radu kao i brojne uspješne suradnje te istinskog prijatelja koji je uvijek bio rado viđen gost na događanjima u organizaciji Zagrebačkih Međimuraca.

>> FOTO Unatoč mjerama, ispratio ga veliki broj građana: Pokopan je Milan Bandić

S velikom tugom članovi Društva primili su vijest o iznenadnom odlasku gradonačelnika koji je ujedno bio i njihov počasni član.

Kako bi se zahvalili i iskazali svoje poštovanje, Zagrebački međimurci oprostili su se od gospodina Bandića dirljivom i iskrenom oproštajnom porukom upisanom u Knjigu žalosti, koju prenosimo u cijelosti:

“Dragi gradonačelniče, 
Uvijek smo s ponosom isticali da ste naš počasni član i veliki prijatelj Društva! U ime svih međimuraca u Zagrebu zahvaljujemo se na nesebičnoj pomoći, iskrenom prijateljstvu, savjetima, kao i svakoj riječi koju ste sa žarom i ljubavi uputili nama koji smo svoj dom našli i stvorili u gradu Zagrebu. Neka Vam je laka zemlja i mirna duša.
Vaši Zagrebački međimurci”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije