Vijesti / Društvo
Društvo
MEĐIMURSKA BUDUĆNOST Čestitamo svim dobitnicima Oskara, Martin Josip Kocijan ih osvojio čak 3
HSIN

OSKARI ZNANJA

MEĐIMURSKA BUDUĆNOST Čestitamo svim dobitnicima Oskara, Martin Josip Kocijan ih osvojio čak 3

Oskari znanja ponovo stižu u Međimurje

- Velike čestitke Martinu Josipu Kocijanu (Informatika), Marti Premuš (Hrvatski jezik), Karlu Koširu (Povijest), Neri Košak (Tehnička kultura) i Marijeli Drvoderić (Tehnička kultura), državnim prvacima kojima će biti dodijeljen Oskar znanja, najveća i najznačajnija nagrada u obrazovanju kojom se već 16 godina nagrađuju najbolji učenici i mentori osnovnih i srednjih škola, pobjednici državnih i međunarodnih natjecanja.

Nagradu će primiti i mentori državnih prvaka Dejan Drabić, Miljenko Blažeka (Gimnazija J. Slavenskog Čakovec), Dubravka Lajtman-Janči (OŠ Selnica), Nenad Martinec (OŠ Dr. Ivana Novaka Macinec), Kristijan Ovčarić (OŠ Hodošan) i Renata Martinec (OŠ Domašinec) - napisao je župan Matija Posavec na svom profilu.

Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec posebno se ponosi uspjehom svojih učenika, među kojima je Martin Josip Kocijan.

- Među dobitnicima Oskara znanja, najveće i najznačajnije nagrade u obrazovanju kojom se već šesnaest godina nagrađuju najbolji učenici i mentori osnovnih i srednjih škola, i naš je Martin Josip Kocijan – trostruki dobitnik za školsku godinu 2019./2020. No, svakako treba spomenuti i naše „prvašiće“ Martu Premuš i Karla Košira koji su Oskar znanja zaslužili za postignute rezultate kao osmaši. Velike i iskrene čestitke svim dobitnicima uz želju da Martin jednako uspješno nastavi i studij, a Marti i Karlu još mnogo Oskara znanja kao našim gimnazijalcima - poručuju iz gimnazije.

Čestitke svima!

 

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!