NAGRAĐENA PLATNENOM TORBOM

JASMINA DOLOVIĆ IZ STRAHONINCA Čitanje Lista Međimurje užitak je za svakog člana obitelji

Jasmina u našem tjedniku preferira ležernije sadržaje, viceve, teme posvećene razbibrigi, kulturi, a poprati i novosti vezane uz Općinu Strahoninec

U obitelji Dolović iz Strahoninca posla je, osobito u toplijem dijelu godine, napretek. Bave se poljoprivredom, a na domaćinstvu drže i svinje, perad te krave.

No, uza sve, vremena za čitanje najdražih novina uvijek se pronađe, ispričala nam je Jasmina Dolović. Upravo ona u obitelji najčešće i ode kupiti svježi primjerak, već ponedjeljkom prijepodne, a čitača ima dovoljno. Suprug Oliver, brat Dejan, otac Ivan, te sinovi Dominik star sedam i desetogodišnjak Dino, najbrojala je Jasmina svoju kućnu momčad.

Ona osobno u našem tjedniku preferira ležernije sadržaje, viceve, teme posvećene razbibrigi, kulturi, a poprati i novosti vezane uz Općinu Strahoninec.

– Dečki s interesom iščitavaju poljoprivredne teme na stranicama nazvanim Živa zemlja, a dakako, škicnu i sportska izvješća te priče o sportašima različitih profila. Uvijek vrijedi provjeriti i male oglase, često naiđemo na nešto zanimljivo. Nezaobilazne su i stranice tužnih sjećanja, crna kronika, vijesti iz županije. List Međimurje inače stvarno pokriva svaki kutak Međimurja.

Zanimljiva mi je i serija reportaža o tome kaj ljudi doma kuhaju, a to mi često onda da i ideju da i sama isprobam neki od prezentiranih recepata. I mi naravno pratimo sva događanja vezana uz pandemiju koronavirusa, a Međimurje i o tome iscrpno i sveobuhvatno izvještava, istaknula je Jasmina.

Po svoju tiskovinu odsad će i s pripadajućom platnenom torbom s prepoznatljivim logom Lista Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije