Vijesti / Društvo
Društvo
JASMINA DOLOVIĆ IZ STRAHONINCA Čitanje Lista Međimurje užitak je za svakog člana obitelji
Velimir Kelkedi

NAGRAĐENA PLATNENOM TORBOM

JASMINA DOLOVIĆ IZ STRAHONINCA Čitanje Lista Međimurje užitak je za svakog člana obitelji

Jasmina u našem tjedniku preferira ležernije sadržaje, viceve, teme posvećene razbibrigi, kulturi, a poprati i novosti vezane uz Općinu Strahoninec

U obitelji Dolović iz Strahoninca posla je, osobito u toplijem dijelu godine, napretek. Bave se poljoprivredom, a na domaćinstvu drže i svinje, perad te krave.

No, uza sve, vremena za čitanje najdražih novina uvijek se pronađe, ispričala nam je Jasmina Dolović. Upravo ona u obitelji najčešće i ode kupiti svježi primjerak, već ponedjeljkom prijepodne, a čitača ima dovoljno. Suprug Oliver, brat Dejan, otac Ivan, te sinovi Dominik star sedam i desetogodišnjak Dino, najbrojala je Jasmina svoju kućnu momčad.

Ona osobno u našem tjedniku preferira ležernije sadržaje, viceve, teme posvećene razbibrigi, kulturi, a poprati i novosti vezane uz Općinu Strahoninec.

- Dečki s interesom iščitavaju poljoprivredne teme na stranicama nazvanim Živa zemlja, a dakako, škicnu i sportska izvješća te priče o sportašima različitih profila. Uvijek vrijedi provjeriti i male oglase, često naiđemo na nešto zanimljivo. Nezaobilazne su i stranice tužnih sjećanja, crna kronika, vijesti iz županije. List Međimurje inače stvarno pokriva svaki kutak Međimurja.

Zanimljiva mi je i serija reportaža o tome kaj ljudi doma kuhaju, a to mi često onda da i ideju da i sama isprobam neki od prezentiranih recepata. I mi naravno pratimo sva događanja vezana uz pandemiju koronavirusa, a Međimurje i o tome iscrpno i sveobuhvatno izvještava, istaknula je Jasmina.

Po svoju tiskovinu odsad će i s pripadajućom platnenom torbom s prepoznatljivim logom Lista Međimurje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!