Udruga Autonomni centar slavi 10 godina rada

Udruga Autonomni centar slavi 10 godina rada

Udruga Autonomni centar-ACT ove godine obilježava 10 godina kontinuiranog djelovanja. Tim povodom organiziraju okrugli stol “Utjecaj ACT-a na razvoj lokalne zajednice” koji će se održati 7. ožujka u Dvorani Scheier u Čakovcu.

Multimedijskom izložbom žele prikazati djelovanje i postignuća udruge na području razvoja civilnoga društva, eko-društvene ekonomije, volonterstva, te slobodne kulture i društveno angažirane umjetnosti. Otvorenje izložbe je u četvrtak 7. ožujka u 19 sati u Galeriji Scheier u Čakovcu.

Izložba će se moći razgledati svaki dan od 10 do 12 sati i od 17 do 19 sati do četvrtka 14. ožujka 2013. godine. Na izložbi će  predstaviti Knjižnicu i čitaonicu Tabula rasa i Volonterski ured Međimurja. Posjetitelji će moći dobiti besplatne primjerke knjiga kojima je izdavač Autonomni centar.

Dio izložbe će prikazati bogati arhiv fotografija, postera, priručnika, časopisa i letaka proizašlih iz brojnih provedenih projekata, programa i aktivnosti udruge. Predstavit će i društvena poduzeća kojima je udruga (su)osnivač i/ili članica. Socijalna zadruga Humana Nova predstavit će svoje reciklirane modne kreacije i proizvode.

Dizajneri poduzeća ACT Printlab d.o.o. (grafički i web studio za neprofitne organizacije) će za vrijeme trajanja izložbe premjestiti svoj svakodnevni radni prostor u Galeriju Scheier. Specijalizirani knjigovodstveni servis za neprofitne organizacije, ACT Konto d.o.o., prezentirat će specifičnosti svog poslovanja.

Društveno poduzeće CEDRA Čakovec predstavit će se svojim publikacijama i priručnicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije