IN MEMORIAM

TUŽNA VIJEST Preminula draga učiteljica Carmen Mošmondor iz OŠ Sveti Martin na Muri

Tužna vijest iz OŠ Sveti Martin na Muri

Nakon dvotjednog boravka u čakovečkoj Županijskoj bolnici u nedjelju ujutro je  iznenada od teške bolesti preminula 49-godišnja učiteljica razredne nastave Carmen Mošmondor. Živjela je u Čakovcu, a radila u OŠ Sveti Martin na Muri. Pogreb je danas popodne na čakovečkom groblju u krugu obitelji.

– U velikoj žalosti i tuzi javljamo da je od teške i iznenadne bolesti preminula naša draga kolegica učiteljica Carmen Mošmondor. Upućujemo iskrenu sućut suprugu, obitelji i ožalošćenima od svih djelatnika i učenika OŠ Sveti Martin na Muri – napisala je na Facebook stranici škole ravnateljica Petra Novinščak.

Istaknula je kako se Carmen Mošmondor pridružila kolektivu OŠ Sveti Martin na Muri 2017. godine preuzevši razredništvo u tadašnjem 1.b razredu i ubrzo je postala neizostavan dio njihove školske svakodnevnice.

– U ove 4 godine vodila je iznimno uspješno svoj razred, živjela je za svoj razred i svoje učenike, uvijek pripremljena, uvijek na raspolaganju, odlična metodičarka u nastavi. Učenici su je jako voljeli, kolege i roditelji poštivali i neizmjerno će nam nedostajati kao učiteljica, kolegica i prijateljica – dodala je ravnateljica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije