Renata Slamek na čelu Udruge žena Hodošan

Renata Slamek na čelu Udruge žena Hodošan

Protekle subote u holu Osnovne škole Hodošan članice Udruge žena Hodošan održale su svoju redovnu izbornu godišnju skupštinu. Članice su za novu predsjednicu udruge izabrale Renatu Slamek, dopredsjednica će biti Renata Zrna, a blagajničke poslove obavljat će Violeta Markač.

Upravni odbor čine: Nataša Pendrić, Renata Zrna, Natalija Blagus, Renata Slamek, Bojana Baranašić, Martina Strahija, Kristina Zrna i Violeta Markač. Analizirajući 2012. godinu Udruga žena je bila veoma aktivna.

Tako su članice sudjelovale na Općinskom fašnjiku, a organizirale su i izlet u Veneciju u suradnji sa udrugom žena Donji Hrašćan. Istaknuvši svoju kreativnost i maštovitost na općinskom fašnjaku u Hodošanu predstavile su se pod maskom “Štikla” osvojivši jednu od vrijednih nagrada.

U svibnju u suradnji sa MO Hodošan, organizirale su prigodan kulturno umjetnički program na Dan mjesta Hodošana i hodošenskog prošćenja. Marljivo su radile na uređenju dječjeg i odbojkaškog igrališta gdje ovim putem naglašavaju da ovo odbojkaško igralište nije izgrađeno samo za članice udruge, već i za svu djecu i mještane Hodošana koji vole sport, rekreaciju, a ponajviše druženje.

Udruga je održala radionice za božićne svetkovine s pripremom prigodnog programa za mališane. Prošlu godinu završile su tradicionalnim kinčenjem crkve Sv. Ivana Nepomuka u Hodošanu i organizacijom programa u kojem su sudjelovali mališani uz doček Djeda Mraza te podjelom darova.

Da bi udruga mogla funkcionirati prema zadanom planu i programu, neophodno je pronaći potreban prostor za sastanke i provođenje ostalih aktivnosti (izrada ručnih radova, radionice, predavanja, druženja).

Na skupštini su se u ime Općine Donji Kraljevec prisutnima obratili predsjednik Općinskog vijeća Josip Mlinarić te predsjednik Vijeća mjesnog odbora Zoran Strahija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije