OD PRELOGA PREMA SVETOJ MARIJI

FOTO Za veću sigurnost: Postavljena ograda na cesti uz kanal HE Dubrava prema Svetoj Mariji

Postavljeno je ukupno više od četiri kilometra odbojne ograde na cesti uz kanal HE Dubrava od Preloga prema Svetoj Mariji

Kako je i najavljeno sredinom prošle godine, Županijska uprava za ceste Međimurske županije izdvojila je sredstva za postavljanje zaštitne ograde na prometnici uz derivacijski kanal HE Dubrava prema Svetoj Mariji. 

Ograda je postavljena krajem godine, a za više detalja o svemu obratili smo se Županijskoj upravi za ceste.

– Županijska uprava za ceste Međimurske županije i u 2020. godini uvrstila je u Plan postavu zaštitnih odbojnih ograda uz županijske i lokalne ceste, s ciljem povećanja sigurnosti prometa. Lokalna cesta LC 20039 uz derivacijski kanal jedna je od takvih dionica.

U prošloj godini postavljena je jednostrana zaštitna odbojna ograda na dionici od Preloga do Svete Marije tj. 1.036 m od šljunčare Cirkovljan do Oporovca; 1.112 m od Oporovca do Donjeg Mihaljevca, te 2.104 m od Donjeg Mihaljevca do Svete Marije. Nakon provedenog javnog natječaja, ugovor za izvođenje radova potpisan je s firmom Prvi treptač d.o.o., a  vrijednost investicije iznosila je 793.872,50 kuna – rekla nam je ravnateljica ŽUC-a Međimurske županije, mag. ing. traff./univ.spec.oec. Ljerka Cividini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije