DONACIJE BOLNICAMA

LIJEPA GESTA LPT-A Donirali aparate bolnicama u Čakovcu, Varaždinu u Koprivnici

Sredstva namijenjena uobičajenim poklonima za poslovne partnere preusmjerili su za pomoć bolnicama u Čakovcu, Varaždinu i Koprivnici

Kompanija LPT d.o.o. iz Preloga šalje priopćenje o donacijama bolnicama u tri županije iz kojih dolaze njihovi djelatnici.

– Za kompaniju LPT d.o.o. iz Preloga je uvijek, a posebice u ovim zaista izazovnim, drugačijim vremenima, zdravlje i sigurnost njihovih djelatnika jedan od osnovnih prioriteta. Povedeni time te svjesni ozbiljnosti situacije u zdravstvenom sustavu uslijed sveprisutne Covid-19 pandemije, donesena je odluka da sredstva namijenjena uobičajenim poklonima za poslovne partnere preusmjere u pomoć glavnim medicinskim ustanovama u tri županije iz koje dolaze zaposlenici LPT-a, a to su Međimurska, Varaždinska i Koprivničko-Križevačka županija.

Zdravstvene ustanove u ove tri županije skrbe o zdravlju svih nas i naših obitelji te, uslijed trenutne zdravstvene situacije s koronavirusom, nose najveći teret. Upravo zato je LPT odlučio pokazati im koliko cijene njihove napore kroz nabavku medicinske opreme potrebne za kvalitetnu brigu i sigurno izlječenje pacijenata, ne samo u vrijeme pandemije već i nadalje.

Tako smo Županijskoj bolnici u Čakovcu donirali monitor za praćenje vitalnih funkcija BSM-3562, Općoj bolnici Varaždin uručen je EKG uređaj SE601C-EDAN, a Općoj bolnici ‘Dr. Tomislav Bardek’ u Koprivnici donirana su dva komada pulsnog oksimetra Nonin 7500.

Kompanija LPT također je financijski sudjelovala u inicijativi Grada Preloga za zajedničku nabavku respiratora za čakovečku bolnicu, predanog krajem 2020. godine.

Ove su donacije mali doprinos svih zaposlenika LPT-a da pokažu koliko cijene svakodnevni iscrpljujući rad i značajne napore medicinskog osoblja u našim bolnicama te njihov način da im na tome zahvale i izraze svoje poštovanje – kažu iz kompanije LPT d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije