Najavljujemo akcije darivanja krvi u Međimurju

Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec organizira akcije dobrovoljnog darivanja krvi. 25. veljače akcije će se u Podturnu u vremenu od 8 do 10,30 sati u prostorijama Kavane Cobra i u Murskom Središću u vremenu od 12 do 15 sati u prostorijama Turističkog kompleksa Cimper.

Dan kasnije, 26. veljače akcije će se održati u Svetoj Mariji od 8 do 10,30 sati u prostorijama Vatrogasnog doma i Hodošanu u prostorima Osnovne škole od 12 do 14 sati. U Šenkovcu ćete krv moći darivati 27. veljače u prostorijama Osnovne škole Petar Zrinski.

28. veljače akcije se organiziraju u Belici u vremenu od 8 do 11 sati u općinskim prostorima te u čakovečkom Čateksu od 12,30 do 15 sati. Prvog dana ožujka akcija u Novom Selu Rok u prostorijama Društvenog doma od 12 do 14,30 sati. Akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja je za taj dan bila planirana u Međimurskom veleučilištu Čakovec zbog tehničkih razloga neće se održati.

Iz društva javljaju da će se 23. veljače s početkom u 14 sati u Domu kulture u Goričanu održati 1. susret Dobrovoljnih darivatelja krvi koji će se natjecati u belotu i pikadu, dok je za 18 sati najavljena podjela priznanja za višestruke darivatelje krvi iz Goričana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije