Grad Čakovec imenovao članove školskih odbora

Grad Čakovec imenovao članove školskih odbora

Gradsko vijeće Grada Čakovcu donijelo je odluku o novim članovima školskih odbora. Grad Čakovec kao osnivač ima pravo na tri člana koji su potvrđeni na mandat od četiri godine. 

U školski odbor I. OŠ Čakovec imenovani su Lana Remar (SDP) iz Savske Vesi, Vesna Zadravec (HNS) i Dijana Fric (HDZ), obje iz Čakovca. Tibor Rodiger (SDP), Ina Magić (HNS) i Kristijan Babić (HSLS (svi iz Čakovcu) članovi su školskog odbora II. OŠ Čakovec, dok će u školskom odboru III. OŠ Čakovec sjediti Đurđica Šalamon (SDP) i  Damir Micek (HNS) iz Čakovca i Josip Horvat (HDZ) iz Mihovljana.

Jasenka Horvat (HSU) i Velimir Mađarić (SDP) iz Čakovca te Snježana Baksa (HDS) iz Ivanovca određeni su za OŠ Ivanovec, dok su Milena Bogdanović (SDP) i Aleksandar Makovec (HDZ) iz Čakovca i Andreja Črep (HNS) iz Šandorovca novi članovi školskog odbora OŠ Kuršanec.

U školski odbor Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec imenovani su  Damir Matotek (SDP), Smiljana Novak (HNS) i Vesna Panić (HSLS) (svi iz Čakovca), a u odboru Umjetničke škole Miroslav Magdalenić sjedit će Aleksandra Sašek Strbad (SDP), Anita Bistrović (SDP) i Meri Šeparović (HDZ), također svi iz Čakovca.

Ovom odlukom svi dosadašnji članovi razriješeni su te funkcije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije