Airsofteri pomažu bolesnom Martinu Vurušiću iz Čakovca

Prije tjedan dan okupili su se airsofteri iz Varaždina, Garešnice, Splita, Koprivnice i Samobora na poziv kolega iz Čakovca, koji su članovi Airsoft tima Death Angels, na humanitarnu “borbu”. Susret je bio organiziran u svrhu pomoći Martinu Vurušiću (14) iz Čakovca.

Martin je kao mali imao moždani udar i kroz život se bori sa smetnjama u razvoju i čestim epileptičkim napadajima. Liječnici su prognozirali kako neće moći hodati, ali borac Martin je uz napore i veliku ljubav i volju roditelja prebrodio taj problem. Sljedeći korak je operacija noge i operacija glave s kojima će se spriječiti česti epileptički napadi i olakšati otežan hod.

Potreban mu je novac lijekove koje svakodnevno troši i operaciju koju će morati obavit u Njemačkoj. Na susretu je prisustvovalo 30 airsoftera iz navedenih gradova i skupila se svota od 4 tisuće kuna.

Uz airsoftere, susretu su pridonijele tvrtke: Pekara Suncokret, Euro Unit Čakovec, Extreme Color Prelog i Army-Shop Bunker Varaždin. Zahvaljuju svim dobrim ljudima koji su sudjelovali i pomogli Martinu, a svi koji se žele priključiti i pomoći mogu dati svoj doprinos na broj računa: 23400093110202922.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije