Vijesti / Društvo
Društvo
ZVUČI ODLIČNO! Stigla nova božićna pjesma Scifidelity Orchestra koju ćete pjevušiti cijele blagdane!
Music box

POSLUŠAJTE NOVU PJESMU

ZVUČI ODLIČNO! Stigla nova božićna pjesma Scifidelity Orchestra koju ćete pjevušiti cijele blagdane!

Udružili su snage sa zagrebačkim glazbenikom Iggyjem Biznisom i predstavljaju nam najoriginalniju božićnu pjesmu koju ćete čuti ovih blagdana

Scifidelity Orchestra, nominirani za nagradu Porin za najbolji instrumentalni album 2019. godine za svoj “Holiday Special”, udružili su snage sa zagrebačkim glazbenikom Iggyjem Biznisom te kroz šaljiv tekst i prigodnu glazbu predstavljaju nam “Mašem snovima (božićna)” – najoriginalniju božićnu pjesmu koju ćete čuti ovih blagdana.

“Ova godina nam nije bila baš dobra.”, kaže Scifidelity Orchestra u novom singlu, a vjerojatno će se većina nas složiti da je 2020. godina jednostavno bila “banana”. Površnim slušanjem mogli bismo zaključiti da je riječ o “speglanoj” ljubavnoj ugođajnoj pjesmi, no to je i karakteristika svake slojevite šale, piše music-box.hr

“U vezi, u poslu ili nekoj drugoj instanci ljudskih odnosa – uvijek je komplicirano. No, da bismo ostali ljudi potrebno je to sve zbrojiti, oduzeti i na kraju se nasmijati na svoj račun.”, ispričali su Scifidelity Orchestra.

Scifidelity Orchestra djeluje od 2013. godine, a članovi su Filip, Stjepan i Benjamin Horvat, te Robert Pajić. Njihov aktualni album “Holiday Special” nominiran je za Porin 2019. godine u kategoriji najboljeg instrumentalnog albuma. Zapaženi nastupi u medijima bili su plasman u finale Supertalenta, gostovanje na novogodišnjem koncertu s Tamburaškim orkestrom HRT-a, te nastup na Festivalu kajkavske popevke.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!