Održano županijsko natjecanje iz matematike

U OŠ Mursko Središće održano je županijsko natjecanje iz matematike za učenike osnovnih škola. U petom razredu najbolji su bili David Karlovčec III. OŠ Čakovec, Martin Josip Kocijan OŠ Petar Zrinski Šenkovec, Lana Šprajc OŠ Petar Zrinski Šenkovec i Jure Škoro OŠ Strahoninec. Ovdje treba napomenuti da je od 31 učenika koji su bili na natjecanju njih svega 7 imalo dvoznamenkasti bodovni učinkak.

Najbolji šestaši su Filip Vinković koji je imao maksimalnih 50 bodova iz OŠ Sveti Martin na Muri, Lovro Pepelko OŠ Domašinec, Vinko Sabolčec OŠ Sveti Juraj na Bregu i Karla Mesarek OŠ Podturen.

Kod sedmog razreda najbolji bodovni učinak imali su Jana Penić III. OŠ Čakovec, Karlo Maček OŠ Sveti Juraj na Bregu, Matija Zadravec OŠ Gornji Mihaljevec i Petra Salaj OŠ Podturen.

Lukas Novak iz I. OŠ Čakovec u 8. r imao je stopostotni učinak, a do njega su Filip Pranklin OŠ Podturen i Josip Taradi I. OŠ Čakovec.

Radovi učenika koji su postigli 30 i više bodova bit će poslani na uvid Državnom povjerenstvu nakon kojeg će najbolji učenici Hrvatske biti pozvani na državno natjecanje. Sveukupne rezultate možete pogledati na web stranicama OŠ Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije