POGLEDAJTE PERFORMANS ČAKOVEČKE UMJETNICE

VIDEO I FOTO Prodajom slika s virtualne izložbe Kristina Gita Kavran pribavit će pomagala za rad s djecom

Jedna od svrhe ovog projekta je unaprijediti zdravlje, javno dobro, pomoći onima kojima je najpotrebnije i ponuditi nešto novo svojoj sredini i ljudima oko sebe

U petak, 30. listopada po prvi put i jedinstveno u Hrvatskoj prikazana je premijerna video izložba čakovečke umjetnice Kristine Gite Kavran na YouTube kanalu Art, music and thoughts by Kristina Gita Kavran. Virtualna izložba slikarskih umjetničkih djela prolazi kroz priču koju je autorica nazvala ‘Nepredvidljivo predvidljivi univerzum tihog svijeta u našoj svijesti’.



Podsjetimo, jedna od svrhe ovog projekta je unaprijediti zdravlje, javno dobro, pomoći onima kojima je najpotrebnije i ponuditi nešto novo svojoj sredini i ljudima oko sebe. Kristinina želja je da se od prodaje slikarskih djela pribave zvučni didaktički elementi za rad s djecom koji su nužno potrebni da bi se rad s djecom digao na razinu više te tako obogatio njihov razvoj. Svoj doprinos u kupnji umjetničkih djela možete dati pozivom na broj 099 517 5662.

O autorici

Kristina Gita Kavran svestrana je žena koja se osim slikanju posvećuje konstantnom istraživanju tijela, uma, duha i duše, neprekidnom stvaranju, smijehu i ljubavi. Inače je majka, kućanica, spisateljica, glazbenica, vlasnica Kagira Centra, terapeut za djecu i odrasle, učitelj i savjetnik. Ovaj projekt nastavak je njenog dosadašnjeg rada te je usko vezan uz rad na terapijama s djecom i odraslima.
– Moj cijeli životni opus pretežno je posvećen unutarnjem stanju uma, duha i tijela, ljubavi i potrebi za ostvarenjem životne svrhe. A sve je u konačnici posvećeno životu i ljudima. Radila sam razne projekte koji na prvi pogled nemaju veze jedan sa drugim, ali oni su zapravo međusobno povezani, jer ni jedan dio nas i našeg života ne možemo promatrati kao neodvojivu cjelinu. Svi i sve u svakom trenutku bilo gdje da jesmo neraskidivo smo povezani. Vodim se trenutkom i volim jednostavno.
 
Trudim se da u svakom trenutku budem autentična i da uživam u svim blagoslovima radosti stvaranja. Tako sam to činila i kod ovog projekta. Slika je alat baš kao i zvuk i dodir i ima moć iscjeljivanja – ispričala je te dodala kako inspiraciju za svoje projekte pronalazi u ljepotama ljudskih duša, u njihovim životima i ljubavi prirode koja nam daje život. 
Kristina je terapeut zvučne pedagogije za djecu i gong terapeut zvukom. Program po kojem radi s djecom je tzv. Klik program po dr. Peteru Hessu. To je posebno dizajniran program pedagoško-terapijske zvučne komunikacije i znanstveno dokazana metoda koja učinkovito pomaže djeci vrtićke do adolescentne dobi, hiperaktivnoj (ADHD), djeci s poremećajem pažnje (ADD), djeci oštećenog sluha ( gluhonijema), djeci oštećena vida (slijepa), djeci s Downovim sindromom, autizmom i zdravoj djeci koja kroz program još više rastu i razvijaju svoje sposobnosti i talente. U programu se učinkovito primjenjuju zvučni treninzi i terapijski koncept za djecu, mlade i odrasle u individualnom i grupnom radu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije