MEĐIMRUKA NA CRVENOM TEPIHU

EMA KOVAČ Čakovčanka sve očarala u Rimu: Osvojila je žezlo kraljice večeri

Ema se bavila plesom od svoje 4. do 14. godine, a nakon toga je počela vježbati u teretani i baviti se jogom. Rodila se i odrasla u Hrvatskoj, ali ju je život odveo u Italiju gdje živi već neko vrijeme

Čakovečka manekenka Ema Kovač (25) bila je prava zvijezda večeri na 15. izdanju Međunarodnog filmskog festivala u Rimu. Uveličala je posljednju večer festivala za koji je odjenula bijelu haljinu s prorezom pa je istaknula noge i vitku figuru, pišu 24sata.

Pojavila se u pratnji dečka Gennara Lillija, a golupčići su se u jednom trenutku  poljubili i tako ‘ukrali’ show na crvenom tepihu.

Međimurka se na festivalu natjecala za žezlo kraljice večeri, odnosno nagradu koja se dodjeljuje najljepšoj i najbolje odjevenoj ženi. Ugledni talijanski časopis Vanityfair pisao je kako se natjecala protiv manekenke Valerije Marini (53) koju je pobijedila te osvojila nagradu.

Inače, Ema je prošle godine gostovala u talijanskoj televizijskoj emisiji ‘Ciao Darwin’ i svojom pojavom osvojila srca muškaraca iz publike.

Manekenka se bavila plesom od svoje 4. do 14. godine, a nakon toga je počela vježbati u teretani i baviti se jogom. Rodila se i odrasla u Hrvatskoj, ali ju je život odveo u Italiju gdje živi već neko vrijeme.

– Prije sam zbog posla putovala i vraćala se u Italiju taman za ispite koje sam imala na sveučilištu – ispričala je ranije. 

Za Emu su se zainteresirale svjetske modne kuće poput Versace i Cavalli, a pozirala je i na naslovnici magazina Capri. Osim manekenstva, veliku pažnju pridaje i obrazovanju, pišu 24sata.

– Stalno učim u avionima, vlakovima, nerijetko čak i za vrijeme pauze na poslovima. Najviše me izlude situacije kad imam veliki ispit za koji se pripremam mjesecima i točno na dan ispita potvrde me za neku veliku kampanju, kao na primjer sad prije Božića za Garnier. U takvim slučajevima stavim posao ispred fakulteta zato što smatram da su to jedinstvene prilike u kojima mogu puno naučiti od osoba koje su duže u modnoj industriji od mene, a budući da studiram Business & Management, jako mi je zanimljivo iz prve ruke vidjeti kako posluju svjetski poznate kompanije – rekla je.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije