Krunoslav Siladi preuzeo KUD Kotoriba

Na izbornoj godišnjoj skupštini KUD-a Kotoriba koja je održana u subotu 9. veljače za novog predsjednika društva izabran je dugogodišnji član tamburaške sekcije Krunoslav Siladi. On je na toj funkciji zamijenio Vinka Horvata koji kaže kako je jedini živući akivni član od 1975. godine, a predsjedničku dužnost obnašao je više od 20 godina.

Horvat je u izvješću za proteklu godinu izdvojio 18 nastupa svih sekcija, a društvo je kulturno blago svoga kraja predstavljalo u Zagrebu, Severinu, Letovaniću, Skradu te na županijskim i općinskim manifestacijama. U suradnji sa OŠ Kootirba krenulo se u formiranje Puhačkog orkestra, koji bi, prema riječima Horvata, trebao oživiti do kraja godine.

Pozvao je članove da novom vodstvu pomognu u realizaciji zacrtanog plana i zahvalio svima s kojima je svih ovih godina uspješno surađivao. Na skupštini je za dopredsjednika izabran Nikola Siladi, dok će poslove tajnice obavljati Sanja Radmanić. KUD-ovci su dosadašnjem vodstvu zahvalili prigodnim poklonima.

Zahvalio im je i općinski načelnik Ljubomir Grgec, a novom je vodstvu poželio da put nastave utabanim stazama i da kulturnu baštinu Kotoribe dostojno prezentiraju na svojim nastupima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije