Vijesti / Društvo
Društvo
STABLO GODINE I Međimurje ima svog kandidata: Glasajte za Lovrecove platane!
Davorin Mance/Ivan Šardi

DAJTE SVOJ GLAS

STABLO GODINE I Međimurje ima svog kandidata: Glasajte za Lovrecove platane!

Dva moćna stabla i krošnje koje daju hlada vinskom podrumu još iz vremena velikaša Zrinski našla su se u izboru za stablo godine

- Sretni smo i ponosni što Međimurje po prvi put ima kandidata za Hrvatsko stablo 2020. godine. To su Lovrecove platane. Pobjednik nacionalnog natječaja se kandidira za europsko stablo 2021. godine. Pobjednik je stablo s najvećim brojem glasova. Natjecanje je započelo u četvrtak, a traje do 31. listopada 2020. godine - kažu iz Javne ustanove za zaštitu prirode 'Međimurska priroda'. 

>>> Glasajte klikom ovdje

Snimili su i promotivni film koji možete pogledati u nastavku.

THE LOVREC PLANE TREES from Reci Da Cinema on Vimeo.

- Stotinama godina, povrh Svetog Urbana šumore Lovrecove platane. Visoko pod nebo dižu se dva moćna stabla i krošnje koje daju hlada vinskom podrumu još iz vremena velikaša Zrinski. Dva zelena diva žive kao jedno stablo i putokaz su u krajobrazu, a prostor pod njima iznimno mjesto za kušanje pod vedrim nebom. Zelene vile Svetog Urbana i glazbene obitelji Lovrec decentan su grafički dekor etiketa eko vina Lovrec koja danas putuju svim kontinentima svijeta - priča je kojom se promoviraju Lovrecove platane.

Za našeg kandidata možete dati glas klikom ovdje

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!