Vijesti / Društvo
Društvo
FILIP HORVAT IZ PUŠĆINA Glazbenik Poncije autor je nove pjesme 'Stari gramofon' koja vrti ljubavnu priču
Facebook/Privatna arhiva

PJESMA O LJUBAVI

FILIP HORVAT IZ PUŠĆINA Glazbenik Poncije autor je nove pjesme 'Stari gramofon' koja vrti ljubavnu priču

Upješni Međimurec poznat pod pseudonimom Poncije ima novu stvar - baš nam se viđa

- U braku sam već 10 godina sa voljenom suprugom - kaže Filip za music-box.hr, autor pjesme 'Stari gramofon', 'I svo to vrijeme bilo je mnogo oscilacija, kao što to biva sa svime u životu. Iskustvo je pokazalo da kad zapne, nije loše vratiti se par koraka unatrag, analizirati problem i pokušati ponovno. Kako u sportu, glazbi, tako i u odnosu..'

Video je nastao u suradnji s talentiranim plesačima iz Zagreba (Vesna Grandeš i Anis Habanić) koji u skladu s vibrom pojedinog dijela pjesme imaju više ili manje sinkrone pokrete, a da pritom svatko zadrži svoj identitet. Beat potpisuje mladi producent iz Međimurja Sven Madlin – SVN.

Iza imena„Poncije #pncj” krije se svestrani glazbenik Filip Horvat koji se kao pjevač i trombonista afirmirao u sastavu October Light, te Scifidelity Orchestra. Od 2016. počinje svoju solo karijeru kao autor i producent, te kao DJ. Od tada nastupa na raznim festivalima kao što su Forestland, Špancirfest, Beerfest Sjever, raznim domaćim i stranim eventima te klubovima (Crush, Freestyle Week Rogla, Urba Dictionary, Food Truck Festival, itd.).

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!