Vijesti / Društvo
Društvo
DOĐITE Odred izviđača Sirius vas poziva 26. rujna na dane 'otvorenih šatora' u Čakovec
Odred izviđača Sirius

izviđački program

DOĐITE Odred izviđača Sirius vas poziva 26. rujna na dane 'otvorenih šatora' u Čakovec

Odred izviđača Sirius djeluje kroz tri družine, od čega su dvije u Varaždinu, a treća, Pozoj iz Čakovca ove godine bilježi 5 godina uspješnog djelovanja.

Čakoveča družina 'Pozoj' Odreda izviđača Sirius upisuje nove članove te vas poziva na dane 'otvorenih šatora' u subotu, 26. rujna, od 9 do 11 sati na igralište iza Treće osnovne škole Čakovec, gdje će zainteresiranima biti demonstriran izviđački program i aktivnosti.

Odred izviđača Sirius djeluje kroz tri družine, od čega su dvije u Varaždinu, a treća, Pozoj iz Čakovca ove godine bilježi 5 godina uspješnog djelovanja.

- Iza nas su mnogi sastanci, jednodnevni i višednevni izleti, zimovanja i logorovanja u kojima su generacije izviđača kroz igru ali i ozbiljne zadatke, provodeći noći u šatorima šumskog logora ili pod vedrim nebom, savladavali izviđački program te stasali u ozbiljne i sposobne ljude, a neki od njih preuzeli su vodeće uloge u Družini i Odredu. Pridruži nam se i ti! Budi dio beskrajne priče i avantura koje ćeš pamtiti cijeli život, te steći doživotna prijateljstva diljem Hrvatske i šire - stoji u najavi.

Više informacija u vezi upisa možete dobiti od Starješine družine (Roko) na telefon 098 983 03 82 ili mail: roko.ramesa@gmail.com te web i Facebook stranicama Odreda izviđača Sirius.
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!