OPĆINA SELNICA

POHVALNO Graditeljska škola Čakovec donacijama pomaže obitelji Žunić

Lijepom, ljudskom i poglavito humanom gestom, započeo je ovaj tjedan u Općini Selnica

Danas je v.d.ravnatelja Graditeljske škole Čakovec Damir Srnec uručio Obitelji Žunić iz Gornjeg Zebanca 5000 kuna donacije ili potpore za potrebe kupnje kuće ovoj obitelji.

Ravnatelj Srnec je rekao kako je motiv donatorstva u prvom redu osjećaj za pomoći ljudima u nevolji, te kako su Žunićeva djeca Dominik i Sara polaznici Graditeljske škole Čakovec što je bio dodatni motiv.

Ravnatelj Srnec kazao je kako će za Dominika i Saru škola kupiti tablete, kako bi lakše i jednostavnije učili školske zadatke i programe.  

Općinski načelnik Ervin Vičević zahvalio je ravnatelju Srncu i njegovoj školi jer će ovih 5000 kuna na računu i obvezama Žunićevih umanjiti razliku od kupovne cijene na ispod 70.000 kuna. Dodao je kako račun za kupnju kuće Žunićevima, koji su podsjećamo, ostali bez svoje kuće zbog njezinog urušavanja i dalje otvoren te poziva ljude da bilo kakvim iznosom pomognu akciju kupnje kuće Žunićevima, koji su na sebe preuzeli da će Općini Selnica vratiti iznos kojim je ona omogućila otplatu prodavateljici kuće u Gornjem Zebancu. Uručenju donacije nazočile su Mia Mošmondor tajnica Graditeljske škole i Bosiljka Oletić tajnica Općine Selnica. Pohvalno je i što su Žunići počeli sanaciju i adaptaciju svog novog doma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije